Modele de voliera

Skrevs tisdagen den 19 februari, 2019

Rasele de Zbor se cresc in libertate, iar cele de carne si de ornement in Voliere instalate in FATA porumbarului sau a boxelor de clocit, facute DIN PLASA de Sarma prinsa de un cadru métallique sau DIN sipci de lemn, inchise DIN toate Partile, avand o capacitate de AER suficie NTA numarului de porumbei care vor fi crescuti in ele. Pentru fiecare porumbel se socoteste un metru CUB de AER. Voliera sont o uşa prin care intra ingrijitorul. In intériul EI se gasesc: alimentatorul, adapatoarea, bazinul de facut baie, ladita cu nisip si substante minerale, precum si scandurile sau sipcile pe care se aseaza porumbeii DIN Zbor. Un constructia. Pentru 6 perechi: 3, 50 x 2 ampreta la sol. se va Turna o Placa de Beton Armat cu o grosime de 10 cm. se poate construi DIN pereti inchisi cu FATA DIN PLASA sau perete inchis spre partea expusa Vântului si restul DIN PLASA. Trebuie aleasa o PLASA cu ochiuri de dimensiuni MICI, pentru a impiedica patrunderea rozatoarelor. Tot din acest motiv PLASA trebuie prinsa in Fundatie pentru a se asigura etanseitatea. Acoperisul trebuie sa aigure pastrarea uscata a intérieurului.

Voliera trebuie prevazuta cu o USA de acces pentru crescator, iar pentru cresterea in semi-libertate a pasarilor este necesar sa prevedeti o fereastra de Zbor (50 x 30 cm.), situata in partea de sus a volierei si prevazuta cu o Trapa de aterizare. Voliera di Cascina Lodovica a Oreno di Vimercate. Source: photo de Frieda Hranitori. Hranirea porumbeilor se poate face Utilizand mai multe metode. Dans crescatoriile MICI si rudimentare, Hrana se imprastie PE Jos in FATA hulubariei. Cand hranirea se face la Ore fixe, pasarile invata repede ”ORA mesei” si se intorc intotdeauna la timp in Apropierea adapostului. Acest mod de hranire nu este recomandat deoarece Hrana poate intra in contact cu excrémentele, CEEA CE poate Duce la transmiterea bolilor infectioase. Se recomanda ca Hrana sa fie Distribuita prin intermediul unor vase speciale numite hranitori si soin pot fi clasice sau automatiser. sfaturi foarte utile pentru care mériati multuliri si felicitari! Cuiburile obisnuite sunt niste farfurii cu diametrul de 22 cm.

pentru rasele mari, trebuie sa fie de dimensiuni corespunzatoare. Acestea se vor ASEZA in celulele de cuibarit si vor fi ocupate de porumbei. Pasarile stau PE Rand PE CUIB si il captusesc cu ramuri, Pene, etc.

Teater Kapija
Örmölla 321
SE-274 56 Abbekås

+46 (0)411 533 772
+46 (0)70 740 17 61

info@kapija.com
www.kapija.com