Konsten att Leva

Skrevs tisdagen den 26 april, 2011

Från tid till annan ställer vi oss alla frågor som: Vad vill jag? Med livet? Med kärleken? Med mitt arbete? Och hur ska jag egentligen leva mitt liv? Hur förhåller jag mig till verkligheten och mina medmänniskor?

Med sin egen historia som exempel delar teaterparet Janna Eriksson och Mladen Puric med sig av sina tankar och erfarenheter i dessa frågor. Och de gör det på ett varmt, personligt och humoristiskt sätt. Med sig har de en duktig musiker och de kryddar föredraget med musik och utdrag från sina föreställningar för att ytterligare poängtera det sagda.

Konsten att leva är ett personligt, underhållande och tänkvärt teaterföredrag om de stora livsfrågorna. Teman som berörs är bl. a. etik, moral, kärlek och religion. Mycket lämpligt för alla som är intresserade av värdegrundsfrågor.

Konsten att leva är ett personligt, underhållande och tänkvärt teaterföredrag om de stora livsfrågorna. Teman som berörs är bl. a. etik, moral, kärlek och religion. Lämpligt för alla som är intresserade av värdegrundsfrågor.

Teater Kapija
Örmölla 321
SE-274 56 Abbekås

+46 (0)411 533 772
+46 (0)70 740 17 61

info@kapija.com
www.kapija.com