Her Majesty’s Voice

Skrevs måndagen den 14 februari, 2011

En kvinna faller, likt Alice i underlandet, ner i sitt undermedvetnas kaninhål. I en surrealistisk drömvärld träder hennes olika personligheter fram, helt ocensurerat: den starka, den svaga, den vilda, den tama och framför allt den magnifika Her Majesty Herself!

Her Majesty’s Voice bygger på 15 starka, nyskrivna låtar av Janna Eriksson och Dragan Popovic. De spänner från tung, rå rock till finstämd, vacker visa. Suggestivt och eggande, rakt från hjärtat.

Press:

”Vild, fantasieggande och nyskapande…en förtrollande föreställning…en musikalisk fullträff…Janna Eriksson har en enastående känsla och närvaro bakom micken…Själv lämnar jag Teater Kapija utanför Abbekås omtumlad, lycklig och fascinerad. Her Majesty’s Voice är en spännande och annorlunda show, som skulle göra sig lika bra på både ölklibbiga rockklubbar och vinsnobbiga teatrar.”– Emil Sandgren, Ystads Allehanda

“Janna Erikssons sjunger så att det knottrar sig över hela kroppen… gastkramande…suggestivt, hänförande och häpnadsväckande.” – Robert Dahlström, Ystads Allehanda

Teater Kapija
Örmölla 321
SE-274 56 Abbekås

+46 (0)411 533 772
+46 (0)70 740 17 61

info@kapija.com
www.kapija.com